08 May 2007

Intrebari pentru Basescu

Catalin Tolontan ne invita, prin blogul sau, sa-i "soptim" ce ar trebui sa-l intrebe pe Basescu in aceasta seara, intr-o emisiune televizata transmisa la aceeasi ora cu Dinamo-CFR.


Niste intrebari de bun simt pune Tudor:
1. Cand il tinea de mana pe Tariceanu pe acea scena, nu stia de legaturile lui cu Patriciu (si nu numai) si de numeroasele afaceri necurate facute de Tariceanu pe vremea CDR?
2. Cand ne-a (si mi-a) promis ca a invatat din greselile trecutului si ca ceea ce s-a intamplat cu CDR-ul nu se va repeta, a gresit? Acesta a fost lucrul cel mai important pt mine personal pe care l-a spus Basescu in seara aia, iar din punctul asta de vedere sunt dezamagit.
... mai pune si Stefan:
Cum vede el apropierea de popor ? Ce a facut concret pentur oamenii astia ? Pentru ca din punctul meu de vedere s-a razboit de la inceput ba cu Nastase, ba cu Tariceanu in loc sa faca treaba.
... si cineva pune o intrebare interesanta (chiar daca nu este in legatura cu referendumul):
ce se intampla cu sportul juvenil ? si unde vom ajunge ca suntem un popor bolnav…unde sunt terenurile de joaca pt.copii?in romania ridicam numai baruri,discoteci si vile de lux?

... si multe altele. N-am avut rabdare sa le citesc pe toate, insa am mai gasit intrebari interesante, pe care le puteti citi aici, aici sau aici.
Intrebari sunt, slava Domnului. Asteptam raspunsuri.